ABOUT US

 


Elke dag kan ik met een goeie kop koffie en veel plezier werken aan mooie projecten en websites die hun doel gaan halen en zullen gaan scoren.

Mijn naam is Linda van der Hoeven. Ik ben sinds enkele jaren actief als Digitale Marketing, WordPress en SEO specialist.

Mijn passie voor websites begon vele jaren geleden, toen ik in 2003 op de NHTV in Breda mijn eerste website leerde bouwen met Adobe Dreamweaver.
Na mijn opleiding heb ik eerst enkele jaren in de media gewerkt. Zo werkte ik voor diverse reclame bureaus en tv programma’s in het binnen- en buitenland en heb ik als producer gewerkt aan diverse producties als “So you think you can dance”, “Zeg ‘ns Aaa” en “Verborgen Verleden”.

In 2013 heb ik mijn passie voor het internet ondernemen herontdekt. Mijn liefde voor het bouwen van websites begon ik weer op te pakken en zo begon ik in mijn vrije tijd websites te maken. Gelukkig leven we in een tijdperk waarin er nog zoveel dingen mogelijk zijn en waar je wordt gestimuleerd om van je hobby je werk te maken. En dat is precies wat ik heb gedaan! Ik heb naast de kennis die al had opgedaan op mijn HBO opleiding enkele cursussen gevolgd in WordPress, Digitale Marketing, Social Media en SEO. Zo ben ik onder andere de digitale marketing voor cruiseclub.nl, reasreizen.nl en cruisecrocodile.com gaan doen en vandaag de dag ben ik werkzaam als freelancer voor vele projecten.

Iedere dag weer is het een uitdaging om op een creatieve manier een website in de markt te zetten en zijn markt te laten vergroten. Het internet staat niet stil en is altijd in beweging. Om de concurrentie aan te kunnen zul je een expertise nodig hebben en neer moeten zetten om de concurrentie voor te blijven. Neem contact met me op om te kijken hoe we dit waar kunnen maken voor jouw website!


BEKIJK MIJN PORTFOLIO