Warning: Use of undefined constant media_upload_to_new - assumed 'media_upload_to_new' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/lindav89/public_html/websitefabrikant.nl/wp-content/themes/kingsize/functions.php on line 779
Content Marketing als ultiem SEO strategie - Website Fabrikant

 

CONTENT MARKETING

 


Om je website goed te laten presteren in zoekmachines is het belangrijk om met regelmaat nieuwe, vakkundig geschreven content op je website te plaatsen. Hiermee toon je aan dat je actief bezig bent met je website en bedrijf, dat je kennis en passie hebt voor je vak en je geeft mensen een reden om met regelmaat terug te komen naar je website.


Het is belangrijk van tevoren een strategie te bedenken omtrent je content marketing. Met een goed plan creeer je gemakkelijk veel gratis verkeer naar je website. Investeren in content marketing is hierdoor wellicht het meest belangrijke aspect van digitale marketing. Een statische, passieve website zal immers nooit zo goed scoren als een website met veel inhoud, vernieuwing en interactie.

70% van de consumenten geeft de voorkeur om een bedrijf te leren kennen via een artikel in plaats van via een advertentie

Bij de Website Fabrikant denken we graag mee aan de strategie die past bij jouw branche, doelgroep en website. We bekijken wat er inhoudelijk nodig is om meer bezoekers naar je website te trekken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!