Warning: Use of undefined constant media_upload_to_new - assumed 'media_upload_to_new' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/lindav89/public_html/websitefabrikant.nl/wp-content/themes/kingsize/functions.php on line 779
SEO Check voor jouw website - Website Fabrikant

SEO optimalisatie


Mening van een professional nodig wat betreft de SEO van je website? Ik doe een gratis SEO check je.

Waarom? Om je competitie voor te blijven is het belangrijk dat je altijd zorgt dat je site de juiste zoekwoorden op de juiste plaatsen bevat, maar ook dat je voldoet aan de minimum eisen van Google en andere zoekmachines. Wil je zelf al een test uitvoeren ga naar seositecheckup.com. Hier voer je simpelweg de url van je website is en je ziet al direct hoe je er voor staat. Scoor je oranje? Dat kan beter! 

93% gebruikt de zoekmachine als startpunt – 75% bekijkt alleen pagina 1 van de zoekresultaten – 3 op de 5 bedrijven investeren volgend jaar meer in SEO

 

Mocht jij verbetering willen zien in de presentaties van je website op snelheid en SEO? Ik bied een pakket waarbij ik dit voor jouw website doe.

Eenmalige kosten SEO optimalisatie:

280 euro excl. btw

Onderdeel van deze dienst is:

  • SEO analyse van je website
  • Cache instellen
  • HTML comprimeren
  • CSS verkleinen
  • Javascript verkleinen
  • Browser cache toevoegen

Klinkt interessant, maar wat is het eigenlijk? Wat ik hiermee probeer te zeggen is dat ik de manier waarop je website laadt optimaliseer. Je website wordt sneller en is SEO technisch gezien beter op orde. Hierdoor word je gebruikersvriendelijkheid beter en staat niets jou meer in de weg om te gaan targeten op jouw zoekwoorden!

Niet goed, geld terug!